Росіяни нині можуть виготовляти 67 ракет на місяць − розвідка

Війна, Новини, Політика

Росія вичерпала значний запас ракетного озброєння, але змогла налагодити виробництво, про що свідчать уламки збитих ракет, повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Скібіцького в коментарі РБК-Україна.

“Вони щонайменше двічі на місяць завозять “Калібри” до окупованого Криму. Зараз росіяни в змозі виготовляти близько 25 “Калібрів” на місяць, Х-101 – 35 одиниць, “Кинджалів” – дві одиниці в місяць, балістичних ракет 9М723 до “Іскандер-М” – п’ять одиниць. Таким чином, їм вдається завозити комплектуючі для виробництва ракетного озброєння, незважаючи на міжнародні санкції” сказав Скібіцький.

Скібіцький уточнив, що уламки збитих в Україні російських ракет свідчать про те, що ця зброя тільки-но зійшла з конвеєра − ці боєприпаси виготовили у першому кварталі 2023 року.

Розвідка вважає, що Росія тероризуватиме Україну ракетами, допоки в неї вистачатиме ресурсу, тож Україні важливо продовжувати укріплювати ППО.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.