У ЗРК Patriot було пошкоджено 2 компоненти – CNN (відео)

Війна, Новини, Політика

Два компоненти зенітно-ракетного комплексу Patriot було пошкоджено під час ракетної атаки росіян.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на CNN.

“Російський обстріл, який складався з гіперзвукових ракет “Кинджал”, крилатих ракет “Калібр” та інших боєприпасів, пошкодив генератор батареї Patriot і частину електроніки системи”.

За словами трьох інших американських чиновників, пошкодження були мінімальними, а один з них назвав їх “незначними”. За словами одного з чиновників, система залишалася функціональною протягом всієї атаки і залишається в мережі.

@gudzinskiyrost #Україна💙💛 #россия_агресор #зеленський🇺🇦 #война🇺🇦 #путін #окупанти #війна #petriot #петріот #донецк #украина #агресія #сбу #київ ♬ Epic Legend – Auracle

США направили інспекторів для перевірки системи, після того, як було повідомлено, що система, схоже, була пошкоджена.

Американські чиновники все ще оцінюють, як саме були пошкоджені компоненти ЗРК, оскільки не схоже, що будь-який з компонентів зазнав прямого попадання російської ракети “Кинжал” або іншого боєприпасу.

Однією з версій є те, що уламки падаючої ракети пошкодили компоненти Patriot, але офіційні особи розглядають й інші варіанти.

@gudzinskiyrost #россия_агресор #кинджал #путин #донецьк #донецк #донбас #луганск #крим #война🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #Україна💙💛 #війна #наступ #солидар #артемовск #бахмут ♬ Dramatic Military – Faid rafanda

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.