Можуть стажуватися в міській раді: в Івано-Франківську стартував проєкт “Молодь і влада”

Новини, Політика, Суспільство

В Івано-Франківську стартував проєкт «Молодь і влада», де молоді люди до 25 років мають можливість стажуватися в Івано-Франківській міській раді, у департаментах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відеозвернення міського голови Руслана Марцінківа.

“Зустрівся зі студентами, досить цікава розмова вийшла. Також зранку в нашій дитячій екологічній станції зустрівся з учнями.

А під кінець цього дня обговорювали молодіжні проблеми у рамках Стратегії розвитку Івано-Франківська 2030.

Адже треба врахувати, як активізувати молодь, щоб молодь залишалась в Івано-Франківську”, – каже Марцінків.

До слова, зі слів посадовця на найближчій сесії міської ради влада буде ініціювати програму 100 найкращих стипендіатів міста Івано-Франківська, стипендії для тих, хто показує добрі успіхи у навчанні, в громадській діяльності.

“Це нова програма, щоб підтримати нашу молодь. Дуже важливо, щоб зараз молоді люди все-таки залишалися вчитися в Івано-Франківську”, – додав очільник міста.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.