Рада оборони області заборонила прикарпатцям збивати дрони (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Про рішення Ради оборони Івано-Франківської області заборонити прикарпатцям збивати дрони.

Про це повідомив начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на НТК.

“Згідно з рішенням Ради оборони області, нашим жителям заборонено самостійно в будь-який спосіб вживати заходів щодо збиття дронів. У разі їх виявлення необхідно повідомити на телефон 102 і передати інформацію про місцезнаходження БПЛА”, – розповів про алгоритм дій Глушков.

Він пояснив, що в такому випадку включаються підрозділи служби, яка займається протидією ворожим безпілотникам. За словами Глушкова, така служба є по цілій Україні, і у Франківську та в Коломиї зокрема.

“Це пов’язано з тим, що має бути забезпечена безпека наших громадян – тут місто, діти, інфраструктура. Щоби не пошкодити майно чи не спричинити загибель людей”, – наголосив він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.