Путін може застосувати хімічну зброю при успіхах ЗСУ у контрнаступі, – міністр оборони Великої Британії

Війна, Новини, Політика

Міністр оборони Бен Воллес поділився думкою, як може діяти Росія, якщо контрнаступ України увінчається успіхом щодо повернення території.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Іndependent, пише УНН.

Він сказав, що Велика Британія «дуже насторожено ставиться до того, що станеться далі» після того, як було висловлено побоювання, що президент Путін може «стати потворним» і вдатися до використання нетрадиційних систем озброєнь в Україні.

Воллес вказав на застосування Росією хімічної зброї в Сирії та отруєння в Солсбері у 2018 році.

«Ми завжди маємо бути насторожі щодо поведінки російських військових і навіть президента Путіна… Ми напоготові, міжнародне співтовариство регулярно спілкується, ми готові разом з НАТО, ми підвищуємо нашу готовність, ми почали збільшувати інвестиції в наші можливості, все це важливо, ми маємо дуже насторожено ставимося до того, що станеться далі, – додав він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.