Назавжди 41: у боях за Україну загинув прикарпатець Андрій Гриджук

Війна, Новини, Суспільство
Боронячи Батьківщину від загарбників загинув уродженець Слободи – Андрій Гриджук. Це ще одна важка втрата для села.
Сумну звістку повідомили на сторінці села, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
“Він знайшов свою долю в м.Хотин і жив разом з сім’єю там. Будував своє життя, мав багато планів, мріяв. Та все змінилося з приходом війни, він не роздумуючи пішов захищати свою країну та свій народ.
Невимовно боляче, коли молоді та сильні гинуть. Йому тільки жити, виховувати дітей, працювати задля рідного краю та України. Але натомість він віддав життя за наше мирне небо, щасливе майбутнє для наших дітей, незалежність і волю нашої країни. Йому назавжди 41.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого! Слава, тобі, безстрашний Герою! Ми завжди пам’ятатимемо про твій подвиг! Вічна пам’ять та честь!”, – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.