Для когось війни не існує: в Івано-Франківську неформали влаштували гучну тусовку (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

На вихідних в Івано-Франківську в андеграундному клубі влаштували закриту вечірку Garden Xub: Ashes.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

«Ashes — це не просто подія, це досвід, можливість поглянути на речі з іншої, прихованої сторони, крізь призму відродження та рефлексії. Спостерігаючи за трансформацією і об’єднанням темряви зі світлом, метою даного епізоду є вивчення залишків метаморфози, спонукаючи до роздумів та пошуків нових питань і відповідей уже з оновленим, перевтіленим баченням», – так афішували вечірку на сторінці Garden Xub.

Відео з вечірки поширили в популярні інстаграм-пабліки, що викликало неоднозначну реакцію серед користувачів соцмереж.

Відео з вечірки поширили в популярні інстаграм-пабліки, що викликало неоднозначну реакцію серед користувачів соцмереж.

Думка підписників пабліку розділилась – одні обурюються, інші підтримують прогресивну молодь.

«Біль…ненависть…лють…ЧОМУ “осьцевсе” дозволено??? На День Матері МАТІР іде на могилу до свого ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ! І тут же ж ось ця паралельна, але РЕАЛЬНІСТЬ!!! Це ГАНЬБА!»

«…попробуйте подивитись з іншої сторони , це ж не просто якась техно вечірка, такі формації дуже багато допомагають нашим бійцям в ЗСУ, це правда і це треба розуміти».

«.. аж встидно, що в нас в країні є такі люди, це просто цинізм до того, що відбувається в нашій країні»

«А концерти які відбуваються у центрі – це не те саме?».

«Поки ви, дорослі дядькі і тьоткі, будете так реагувати на це все, Франківськ продовжать називати великим селом. У Львові, Києві такі двіжі – це нормальна привична тєма, тим паче коли дохід йде на ЗСУ».

«Якщо війна в країні то давайте не святкувати дні народження, хрестини, весілля, новосілля, чи це “інше”, та концерти в центрі це також “інше”?»

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.