Боронячи Україну, на Запорізькому напрямку загинув військовий з Прикарпаття Савчин Андрій (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Він пішов на фронт в перші дні повномасштабного вторгнення.

Сумну звістку повідомила селищна рада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На Запорізькому напрямку, 19 березня, під час наступу на позиції ворога, загинув захисник з Старих Богородчан Савчин Андрій Михайлович.

Андрій тривалий час перебував на заробітках у Чехії. Будував висотні будинки. І, як почалася війна, твердо вирішив повернутися до України. Свій вчинок пояснював так: «Тато вже старі, Микола (брат) – священник, у Юрчика (найменший брат) – дрібні діти. А я подивлюся з тої будови в бік України і серце мені мліє».

“Світла пам’ять та вічна слава тобі, Андрію! Батьки втратили найдорожче, що в них було – сина, дружина – вірного чоловіка, діти – батька-героя, брати – найкращого брата, село – гідного односельчанина, Україна – ще одного Героя. Висловлюємо щирі співчуття і розділяємо біль непоправної втрати з рідними та близькими Андрія”, – йдеться у повідомленні.

Про час прибуття полеглого захисника до рідного краю та чин похорону повідомлять додатково.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.