В Івано-Франківську у червні 2023 планують встановити перші пам’ятники на Алеї героїв (фото)

Війна, Новини, Політика

В Івано-Франківську у червні 2023 року планують встановити перші три ряди пам’ятників на могилах воїнів, які поховані на Алеї героїв.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків на своїй Facebook-сторінці, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Щоб затвердити тип пам’ятників, 13 травня на міському кладовищі у Чукалівці відбулася зустріч з родинами загиблих бійців.

В Івано-Франківську у червні планують встановити перші пам'ятники на Алеї героїв
Фото: Facebook/Руслан Марцінків

“Місто допоможе встановити їх. Погодили, що пам’ятники виготовлять з граніту, однаковими за формою. Кожна родина зможе вирішити індивідуально, який зробити надпис. Також оберуть варіант для фото (фотоскло або кераміку) і яку встановити вазу для квітів”, — пообіцяв Марцінків.

В Івано-Франківську у червні планують встановити перші пам'ятники на Алеї героїв
Фото: Facebook/Руслан Марцінків

Також поряд з пам’ятниками встановлять лавочки з місцем для зберігання речей і за бажанням родичів викарбують звання кожного бійця на гранітній основі.

Вперше рідні полеглих воїнів зустрілися з міським головою Русланом Марцінківим щодо встановлення однакового типу пам’ятників на Алеї героїв у березні 2023 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.