«Що це за очкарик?»: блогер Діма Варварук про образи від Олі Полякової (відео)

Новини, Суспільство

Франківський блогер-мільйонник Діма Варварук розповів про перше знайомство з Олею Поляковою. Він досі тримає образу на співачку за зневажливе ставлення при першій зустрічі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Діма Варварук – відомий блогер з Івано-Франківська, король хайпу, який до 25 років встиг збудувати власну бізнес-імперію.

Хлопець з невеликого села на Рожнятівщині змалку докладав максимум зусиль для здійснення своїх мрії. І те, що не вдавалось зробити сьогодні – могло здійснитись завтра, через місяць чи навіть через роки.

Так свого часу студенту-програмісту Варваруку вдалося провести рік свого повноліття у роз’їздах із кумиром Дзідзьо. Зі співаком хлопець познайомився, коли ще школярем взяв участь у конкурсі на найкращий переспів його пісні. Знявши цілий кліп, перемоги він тоді так і не здобув, зате зміг на роки потоваришувати із зіркою.

Одного разу Дзідзьо після концерту запросив Діму на зіркове застілля. Там Варварук вперше побачив Олю Полякову, але знайомство не склалося.

«Что это за очкарик?», – для мене було дуже дивно, що жінка, з якою ми не знайомі, отак одразу, як грім посеред ясного неба, таку фразу каже», – згадує Варварук.

Дзідзьо представив Діму як свого друга, блогера-початківця, але співачку це не вразило. Вона з ходу заявила, що в неї мільйон підписників, і «присмачила» все нецензурною лайкою.

«Я кажу: «Та слухайте, якби я був у вашому віці, повірте, в мене було б в разів 10 більше». І я бачу, Дзідзьо мені кліпає: тушися, тушися…», – згадує блогер.

Варварук не забув співачці цієї образи, і впевнений, що колись ще нагадає співачці про себе.

«Я собі думаю: пройдуть роки, я її накажу. В мене ще є шанс. Переїду десь в Київ. Олічка, побачимось. Нагадаєшся, що «за очкарик», – посміхається Варварук.

Є в блогера і велика мрія та глобальна мета в житті.

«З самого дитинства я розумів, що треба ставити глобальну ціль. Одна з таких цілей – щоб вся Україна перейшла на українську мову. А заповітна мрія – зробити фільм, який покажуть у всьому світі»,- зізнається блогер.

Задля цього Дмитро все частіше йде за кадр і розвивається, як продюсер.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.