Зеленський: Скоро зможу оголосити важливі новини для оборони України

Війна, Новини, Політика

Президент України анонсував “дуже важливі новини” для оборони і для відносин із партнерами незабаром.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимира Зеленського у вечірньому зверненні 11 травня.

“Сьогодні, як і завжди, був на звʼязку з командувачами та розвідкою.

Провів кілька нарад щодо наших міжнародних зусиль. Скоро зможу оголосити дуже важливі новини для нашої оборони, для наших відносин із партнерами”.

Зеленський також повідомив, що на зустрічі зі спеціальним радником президента Бразилії з міжнародних питань говорили про можливість проведення саміту у форматі Україна – Латинська Америка.

Президент України зазначив, що повторив своє запрошення для президента Бразилії відвідати Україну та побачити на власні очі героїзм українців і “реальну налаштованість на мир для всієї української землі”.

За словами Зеленського, його формула миру “стала лише актуальнішою”.

“Це єдиний комплексний і єдиний реалістичний план повернення спокою не лише нашому народу, а й усім народам планети, які прагнуть життя без агресій”, – заявив президент.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.