Зеленський дав прогноз на смерть мешканців Кремля – у Медведєва стався напад агресії

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський переконаний, що ті, хто знаходиться в Кремлі, закінчать погано і своєю смертю не помруть, заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв дав на це істеричну та агресивну відповідь.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю BBC, Медведєва у Telegram

“Наші люди пріоритет, наші землі пріоритет. А ті, хто там в Кремлі, повірте, вони закінчать погано. Не знаю, чесно кажучи, як, але хотілося б, щоб все швидше закінчилося. Але вони точно своєю смертю не закінчать”.

У відповідь на прогноз президента заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв почав лаятись та побажав Зеленському, як можна зрозуміти з повідомлення, закінчити життя самогубством. Хоча раніше він закликав до “фізичного усунення” президента.

У той же час Медведєв побоявся називати будь-які імена.

4 травня Зеленський заявляв, що погрози стосовно його “фізичного усунення” не цікаві, натомість росіянам краще думати як змінити політичний режим у їхній власній країні, щоб завершити війну.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.