Стратегія розвитку міста до 2030 року: в Івано-Франківську розробляють документ з урахуванням змін через війну

Економіка, Новини, Суспільство

Івано-Франківськ розробляє стратегію розвитку до 2030 року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступника міського голови Олександра Левицького.

Так, зі слів заступника, це роблять у зв’язку зі змінами, які відбулися у місті.

Йдеться про формування територіальної громади із включенням 18 сіл, також враховуватимуть прибуття великої кількості ВПО, появу нових соціальних категорій, соціально-вразливих громадян, учасників бойових дій, матерів й дружин загиблих Героїв.

“Ми часто говорили, що “Івано-Франківськ – місто для життя”. Та сьогоднішні обставини, війна, зробили наше місто для життя не лише франківців, але й для багатьох людей, які раптово змушені були переміститися сюди.

Вони інтегруються в наші громади, вивчають їхні цінності та традиції. Важливо недопустити найменшого відокремлення – це ті завдання, які мають стояти”, – каже Левицький.

В Івано-Франківську, продовжує посадовець, все, що стосується людського життя буде предметом розгляду та включення до тексту стратегії розвитку міста, який затверджуватимуть, а згодом це стане планом завдань до виконання.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.