На війні загинув мешканець села Нижнів – Мирослав Романовський (фото)

Війна, Новини, Політика

Непоправної втрати зазнала Тлумаччина. У російсько-українській війні під час виконання бойових завдань на Луганщині загинув військовий із села Нижнів, солдат Мирослав Романовський.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Тлумацької міської ради.

Герою було всього 40 років.

“Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, родини, друзів, побратимів, а й усіх нас. Нехай світла пам’ять про Мирослава назавжди залишиться в українських серцях, а Бог дарує йому Царство Небесне та вічний спокій.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи… Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас

Ми бережемо спогади про кожного з героїв”, – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.