Трамп відмовився назвати Путіна воєнним злочинцем

Війна, Новини, Політика

Експрезидент США Дональд Трамп відмовився назвати президента РФ Володимира Путіна воєнним злочинцем, оскільки, за його словами, це могло би зашкодити переговорам з РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Трампа під час дебатів на CNN.

На запитання, чи вважає Трамп російського президента воєнним злочинцем, він заявив: “Я думаю, що це не варто зараз виносити на обговорення”.

“Якщо ви говоритимете, що він воєнний злочинець, буде набагато важче укласти угоду, щоби владнати цю справу (завершити війну – ред.)”, – пояснив Трамп свою позицію.

Колишній президент США вважає, що звинувачення проти Путіна мають обговорюватися “пізніше”.

Трамп назвав російського диктатора “дуже розумним” і “дуже хитрим”. При цьому він вважає, що Путін зробив серйозну помилку, напавши на Україну.

“Його помилка полягала в тому, що він вторгся. Він ніколи не вторгся б, якщо я був би президентом”, – додав він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.