Порушували громадський порядок та слухали російську музику: коментар поліції про конфлікт у Косові

Новини, Політика

У Косові на Івано-Франківщині під час траурної процесії за полеглим військовослужбовцем молодики в авто увімкнули гучно музику російських виконавців та порушували правила дорожнього руху.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку військовослужбовеця 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” Назарія Александрука,

Боєць звернувся у соцмережі до керівника поліції в Косові Романа Запоточного:

“В тилу весело? У вас уйо**и в рідному Косові під роsпопсу ганяють під час проводів полеглого героя в центрі міста, їдуть за поліцейськими машинами й насміхаються, викидають відео, де на червоне перетинають перехрестя, а вам все не на часі”.

Військовий також звернувся до Головного управління поліції в Івано-Франківській області з проханням відреагувати на ситуацію.

Керівник сектору комунікації поліції в Івано-Франківській області Андрій Яцків у коментарі Суспільному повідомив, що поліцейські з’ясували особи учасників порушення громадського порядку. Ними виявилися четверо повнолітніх.

“Вони їздили на автомобілі й порушували правила дорожнього руху. При цьому гучно слухали музику. Поліція притягнула чотирьох молодиків до відповідальності. На них склали адміністративне порушення за керування транспортом без номерних знаків та порушення громадського порядку, а також з ними провели бесіду”, — розповідає Андрій Яцків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.