На Франківщині потяг наїхав на чоловіка

Кримінал, Новини, Суспільство

Чоловіка ушпиталили до Коломийської ЦРЛ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення  поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 9 травня, на лінію «102» надійшло повідомлення, що вантажний поїзд сполученням «Чернівці – Хриплин», який рухався в напрямку до міста Івано-Франківська, у П’ядицькій громаді на Коломийщині вчинив наїзд на чоловіка.

47-річний машиніст теплотяга, мешканець Чернівецької області, застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося. Потерпілий, 74-річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до Коломийської ЦРЛ.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Поліцейські з’ясовують усі обставини події.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.