Футбольний клуб “Прикарпаття” розгромив команду “Гірник-Спорт” (фото)

Новини, Суспільство

Футбольний клуб “Прикарпаття” з рахунком 6:1 обіграв команду “Гірник-Спорт” із міста Горішні Плавні Полтавської області. Матч чемпіонату Першої ліги України зіграли 6 травня на стадіоні “Рух” в Івано-Франківську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Поєдинок транслювали на офіційному YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги України.

На другій хвилині матчу “Гірник-Спорт” відкрив рахунок – після навісної передачі з флангу капітан “Прикарпаття” Василь Цюцюра направив м’яч у свої ворота. Однак до завершення першого тайму франківці змогли відігратися. Після розіграшів стандартів голами відзначилися Михайло Писко та Сергій Швець.

Футбольний клуб "Прикарпаття" розгромив команду "Гірник-Спорт"
Фото: сайт ФК “Прикарпаття”

На 68 хвилині поєдинку нападник “Прикарпаття” Андрій Хома збільшив перевагу своєї команди – 3:1. А впродовж наступних трьох хвилин франківці зуміли відзначитися ще двічі. Автором забитих голів став капітан команди Василь Цюцюра. На останній хвилині зустрічі захисник “Прикарпаття” Дмитро Шинкаренко встановив остаточний рахунок поєдинку – 6:1.

Упродовж другої половини футбольного сезону 2022-2023 “Прикарпаття” не зазнало жодної поразки.

Франківський клуб лідирує у “Групі вибування” Першої ліги України з футболу. В активі у команди – 20 очок. Наступний поєдинок “Прикарпаття” зіграє 14 травня проти команди “Скорук” із Томаківки, Дніпропетровської області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.