У Прикарпатському університеті пройшов благодійний турнір з бадмінтону – збирали гроші на ЗСУ

Новини, Суспільство

Днями у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника завершився благодійний турнір з бадмінтону серед студентів та викладачів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт університету.

Благодійний внесок від команди викладачів – 500 грн, команди студентів – 300 грн.

“Ми маємо чудову нагоду познайомитися з одним із найцікавіших видів спорту – бадмінтоном. Цей вид спорту є дуже швидкісним, цікавим та корисним. Сьогодні, як ніколи, не потрібно забувати допомагати нашим ЗСУ, які захищають наш тил, тому цей турнір в першу чергу є благодійним, який наблизить нашу спільну перемогу. Успіхів!”, – зазначив ректор ПНУ Ігор Цепенда.

Участь у змаганнях взяли 10 команд.

Перемогу здобули команда “Воланчики”, які показали свою швидкість та майстерність у бадмінтоні. Друге місце зайняла команда “Прайм”. Третє – “Рюриковичі”.

На турнірі вдалося зібрати 3 600 гривень, які спрямовані на потреби ЗСУ в координаційний центр допомоги батальйонам Прикарпаття на передовій.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.