Франківщина отримає 56 мільйонів гривень з державного бюджету на придбання шкільних автобусів Івано-Франківщина отримає 56 мільйонів гривень з державного бюджету на придбання шкільних автобусів

Новини, Суспільство
Понад 56 млн грн Івано-Франківщина отримає субвенції з державного бюджету на придбання шкільних автобусів.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську ОДА.
Це рішення прийняли Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня №418.
“Для нашої області це суттєва підтримка і я дякую Уряду за таку допомогу. Для нас це насправді важливо”, – йдеться в дописі.
Від початку повномасштабного вторгнення з Прикарпаття відправили 58 автобусів для потреб Збройних сил України.
У листопаді минулого року за рахунок коштів освітньої субвенції із державного бюджету, а також за співфінансування з обласного бюджету для 13-ти громад області закупили шкільні автобуси для опорних закладів освіти. Тоді придбали транспортних засобів на загальну вартість понад 32 мільйони гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.