Зеленський прокоментував погрози Медведєва його вбити

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявив, що погрози стосовно його “фізичного усунення” не цікаві, натомість росіянам краще думати як змінити політичний режим у їхній власній країні, щоб завершити війну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на брифінг Зеленського у Гаазі.

“Це не цікава тема (заклики щодо вбивства – ред.). Ми не будемо спілкуватися з такими людьми ні про що. Я думаю, їм (росіянам) треба подумати, як змінити клімат у їхній власній країні, свій режим, а після того вони зможуть своє суспільство підготувати до будь-яких дипломатичних можливостей завершення цієї війни”.

Водночас Зеленський підкреслив, що більш важливим є те, що на полі бою можна спостерігати “демотивовану країну”.

“Ми не бачимо сильної армії на полі бою, ми не бачимо сильно суспільства, яке б підтримувало їхній рух уперед. Ми бачимо різні радикальні групки, які розмахують там чимось ядерним, закликають щось зробити проти нашої країни”, – сказав президент.

3 травня заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв закликав до “фізичного усунення” президента України Володимира Зеленського та його оточення.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.