Прокуратура спіймала директора ліцею на хабарі

Кримінал, Новини

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури на одержанні неправомірної вигоди викрито директора державного навчального закладу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на прокуратуру області.

За даними слідства, директор ліцею, одержав від підприємця неправомірну вигоду за надання дозволу на розміщення великогабаритної техніки на території навчального закладу. За 6 тис. доларів США він гарантував укладення договору оренди понад 5 га землі для ведення господарської діяльності.

Посадовця викрили на «гарячому» під час передачі половини обумовлених коштів – 3 тис. доларів США, які він одержав у власному автомобілі поблизу навчального закладу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Протиправну діяльність задокументували прокурори спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області та слідчими ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.