У Голлівуді відзначили книгу франківського видавництва (відео+фото)

Відео-новини

Днями у Голлівуді відзначили варіант видання книги фантаста Кевіна Дж. Андерсона “Хребет дракона”, яким займалося франківське видавництво “Медіасон”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.

Україномовне видання франківського видавництва зокрема відзначив відомий письменник  Роберт Дж. Соєр під час 39 урочистої церемонії нагородження переможців конкурсу “Письменники та ілюстратори майбутнього”.

“Це книга мого великого друга Кевіна Дж. Андерсона. Це одне з найкращих фізичних видань книги, яке я взагалі бачив. Чудові зображення місцевості, чудова типографіка, чудові карти. Абсолютно шикарне видання! Я пишаюся тим, що можу тримати цю книгу у своїх руках!”, – ділиться Соєр.

“Автор книги є членом журі, і тому, будучи запрошеним на фінал конкурсу в якості гостя та партнера організаторів, заодно провів зустріч із Кевіном Дж Андерсоном, який ще у 2020 році мав приїхати в Україну, а саме на Книжковий фестиваль “СЛОВО” до Івано-Франківська. Ну а коли його друзі Письменники та ілюстратори побачили його книгу в українському варіанті – то були справді вражені”, – діляться з “Галкою” у “Медіасон”.

Нагадаємо, автором ілюстрацій є Олег Кіналь з Тернопілля.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.