Пригожин збрехав, що його ПВК нібито вбила командувача Сил тероборони України (фото)

Війна, Новини, Політика

Євгеній Пригожин заявив, що бойовики “ПВК Вагнер” нібито знищили бронеавтомобіль, в якому перебував командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра. За даними джерел УП у військових колах, це – брехня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Пригожина, обізнані співрозмовники Української правди.

 “Сьогодні о 13:25 артилерійськими підрозділами “ПВК Вагнер” під час підходу резервів із населеного пункту Часів Яр до населеного пункту Бахмут було знищено бронеавтомобіль, у якому, ймовірно, перебував командувач Сил територіальної оборони ЗСУ Ігор Іванович Танцюра (Пригожин вимовив прізвище як “Сансура”, що могло бути або банальною обмовкою, або результатом його дефекту дикції – УП)”.

Пригожин стверджує, що Танцюра прямував до Бахмута. Він додав, що уточнює дані про підрив.

Також власник “ПВК” опублікував фото нібити підрваного авто.

 

У військових колах заявили, що “ця інформація не відповідає дійсності”.

Зокрема, речник ТРО Денис Зелінський у коментарі заявив, що в лавах ЗСУ всі “живі і здорові”.

Президент Володимир Зеленський призначив генерал-майора Ігоря Івановича Танцюру командувачем Сил територіальної оборони Збройних сил України 15 травня 2022 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.