На Прикарпатті відкрили пам’ятні дошки загиблим нацгвардійцям Юрію Дякуну та Михайлу Доцяку (фото)

Війна, Новини, Політика

Пам’ятні дошки загиблим нацгвардійцям Юрію Дякуну та Михайлу Доцяку відкрили біля Богородчанської районної державної адміністрації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Нацгвардії України.

Вшанувати пам’ять про загиблих військовослужбовців прийшли рідні, побратими та представники місцевих органів влади.

«З 2014 року Юра постійно брав активну участь у волонтерському русі, а вже 2 березня 2022 року став на захист Вітчизни. Михайло ж у свою завжди казав, що ми повернемо скоро наші території й для того, щоб пришвидшити це без вагань став на захист своєї країни.

Михайло та Юрій – приклад для майбутніх поколінь, справжні патріоти своєї країни. Щирі співчуття рідним та близьким полеглих воїнів!», – повідомив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба.

За словами побратима Миколи, Юрій був справжнім патріотом. Він не боявся відправлятися на фронт, оскільки розумів, що головне зараз – це збереження державної цілісності та забезпечення миру на українських землях”.

Під час повномасштабної війни в перші дні вони відправилися на захист своєї країни, приєднавшись до лав Національної гвардії. Юрій Доцяк загинув 26 березня 2023 року, а Михайло Доцяк – 5 квітня 2023 року в результаті мінометного обстрілу в Луганській області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.