У російсько-українській війні загинув прикарпатський військовослужбовець Василь Григорчук.

Війна, Новини, Політика

У Коршівській громаді, звідки родом боєць, 1 та 2 травня оголосили днями жалоби за загиблим бійцем.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Заборонено проведення розважально-концертних заходів на території громади, звучання розважальної музики у закладах торгівлі, ресторанного господарства, салонів та студій краси, громадському транспорті», — йдеться у повідомленні.

Василь Григорчук — житель села Лісна Слобідка, що на Коломийщині. Воїн поліг 23 квітня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу в районі міста Красногорівка Донецької області. Йому було 29 років.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.