Ремонт вул. Нової у Франківську: проєкт Віталія Мерінова в пам`ять про нього реалізують поза конкурсом

Новини, Суспільство

Проєкт полеглого захисника з Франківська, міського депутата Віталія Мерінова, який він цьогоріч подавав на програму “Бюджет участі ІФ”, реалізують поза конкурсом.

Про це повідомили на сторінці програми у фейсбуці, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на KУРС.

“Сьогодні нас, як і всіх ошелешила новина про смерть одного з наших найактивніших авторів – Віталія Меринова. Співчуваємо рідним та близьким героя. Й хочемо повідомити, що й цього року перебуваючи на захисті країни він подав проєкт на нашу програму. Прийняли рішення зняти проєкт з голосування та профінансувати й реалізувати його у повному обсязі поза програмою”.

Йдеться про проєкт, який Віталій Меринов подав у категорію “ремонт малих вулиць”. Він хотів, щоби відремонтували вулицю Нову – настелили нове покриття.

Станом на вчорашній день на конкурс “Бюджету участі ІФ” подали понад 100 заявок.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.