На війні за Україну загинув Іван Тичківський з Івано-Франківщини

Війна, Новини, Суспільство

Призваний у зв’язку з мобілізацією 4 березня 2022 року, Іван Тичківський був навідником 2-го штурмового відділення 3-го штурмового взводу штурмової роти.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Рогатинську міську територіальгу громаду.

Воїн виконував бойові завдання у гарячих «точках» Донеччини. Саме там, поблизу населеного пункту Богданівка Донецької області, 28 березня 2023 року його земне життя обірвалося назавжди.

Про чин похорону захисника Рогатинська міська рада повідомить невдовзі.

Що відомо про Героя

Іван Тичківський народився у селі Лучинці 11 листопада 1974 р. Навчався у Лучинецькій ЗОШ, згодом продовжив здобувати освіту в Івано-Франківській школі N22. Крім того, вступив у Львівську ветеринарну академію за спеціальністю «інженер».

У 1992 році з дружиною Ольгою створили сім’ю. Виховали двох прекрасних доньок Іванну та Елізабет.

У мирний час наш земляк працював на Арматурному заводі ( 1992-1995 рр.), а також монтажником сантехнічних систем на фірмі «ТЕК» у м. Києві (2008-2014 рр.).

Бувши добрим фахівцем у цій справі, трохи згодом знайшов роботу і за кордоном, де разом дружиною перебували тривалий час. А після повернення – пішов воювати за Україну.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.