Керівництво обласної поліції вшанувало полеглих Героїв Прикарпаття (фото)

Новини, Суспільство
Церемоніал із вшанування захисників і захисниць України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави відбувся в Івано-Франківську. В Меморіальному сквері пролунав Дзвін Пам’яті.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області
Вшанувати пам’ять загиблих традиційно прийшли рідні, друзі, представники влади, а також керівництво Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
В Меморіальному сквері запалили лампадки біля стіни Героїв та поклали вінки. У спільній молитві згадали також відважних воїнів Прикарпаття та всіх, хто зараз стоїть на сторожі спокою мирних людей.
Вічна слава Героям!
Слава Україна!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.