У Бахмуті воюють 6 тис. “вагнерівців” – генерал Міллі

Війна, Новини, Політика

У боях за місто Бахмут Донецької області беруть участь близько 6 тис. найманців ПВК “Вагнер” та ще 20-30 тис. завербованих рекрутів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марка Міллі, якого цитує CNN.

“Зараз вони (“вагнерівці” – ред.) ведуть бойові дії переважно в Бахмуті. Там близько 6 тис. або близько того справжніх найманців і, можливо, ще 20 або 30 тис. рекрутів, яких вони набирають, багато з яких вийшли з в’язниць.

Вони зазнають величезних втрат у районі Бахмута. Українці завдають цим хлопцям багато смертей та руйнувань”.

Засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин заявив, що після участі у війні проти України за помилуванням вийшло на свободу вже понад 5 тис. “вагнерівців”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.