В Івано-Франківську 1 квітня відбудеться передвеликодня загальноміська толока

Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківської територіальної громади Руслан Марцінків анонсував передвеликодню загальноміську толоку, яка відбудеться 1 квітня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Руслана Марцінківа.

“Будемо прибирати й садити дерева. Попередньо запланували її на 10:00 1 квітня”, — пише Марцінків.

З його слів, прибиратимуть місто на 10 локаціях: у Меморіальному сквері, на берегах двох Бистриць — Надвірнянської та Солотвинської, а також на Вовчинецьких горах. Також толоки проведуть у селах територіальної громади.

У Меморіальному сквері планують посадити орієнтовно 40 молодих дерев.

“Часткове очищення берегів річок уже проводять наші комунальники. Цього року залучені всі комунальні підприємства до фарбування стовпчиків й огороджень”, — каже Марцінків.

Як повідомив на оперативній нараді заступник міського голови Михайло Смушак, на сьогодні зареєстрували 45 заявок на висаджування дерев. Люди просять липу, яблуню, дуб і кущі. З бюджету Івано-Франківської громади спрямували 100 тис. грн на закупівлю саджанців.

Щоб отримати деревця, потрібно зателефонувати за номерами: 1580, (0342) 53 38 17. Також можна написати заяву в приймальні Департаменту благоустрою за адресою: вулиця Незалежності, 7, другий поверх.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.