У ЗСУ прокоментували заяву про незначні успіхи РФ у Бахмуті: Ситуація динамічна

Війна, Новини, Політика

Ситуація в районі Бахмута є динамічною, однак російські військові в останні дні не отримали ніякої стратегічної переваги на цьому напрямку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого в ефірі національного телемарафону новин.

“Тут (у районі Бахмута – ред.) ситуація є дуже динамічною. Ворог іноді має якісь тактичні просування – всі вони прогнозовані. Ми їх бачимо та відпрацьовуємо протидію.

Говорити про якусь стратегічну перевагу в останні години чи дні – цього не може бути. Вона (ситуація – ред.) є стабільно важкою. Проте ведеться вогонь та інші засоби протидії, щоб не дати (ворогу – ред.) розвинути успіх своїх атак”.

Він додав, що у районі Бахмута за добу відбулося 14 бойових зіткнень із ворогом, під час яких знищено 86 загарбників, 117 окупантів отримали поранення.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.