У середмісті Івано-Франківська 27 та 31 березня можна здати кров для бійців ЗСУ (фото)

Новини, Суспільство

На Вічевому майдані в Івано-Франківську 27 та 31 березня можна буде здати кров для українських воїнів у мобільному пункті забору крові.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на медиків Прикарпатського обласного центру служби крові у Facebook.

Мобільний пункт крові працюватиме з 10:00 до 14:00. Охочих стати донорами крові просять пройти обов’язкову реєстрацію за посиланням у Telegram-каналі.

Медики повідомляють, що на виїзній локації у середмісті Івано-Франківська 24 березня здали кров 38 людей.

У середмісті Івано-Франківська 27 та 31 березня можна здати кров для бійців ЗСУ
Фото: Прикарпатський обласний центр крові

Прикарпатський обласний центр служби крові закликає жителів Івано-Франківщини здати кров для українських військових. Лікарі наголошують на особливій потребі в донорах крові резус-негативної належності.

Здати кров можна також за адресою: вулиця Степана Бандери, 23. Телефон центру служби крові: (097) 577 10 50.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.