Підвищення тарифів на електроенергію з 1 квітня не буде

Економіка, Новини, Суспільство
Тарифи на електроенергію для побутових споживачів зберігатимуться на нинішньому рівні щонайменше до 1 травні. 
Відповідне рішення за пропозицією Міністерства енергетики ухвалили  на засіданні Уряду, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “ГК“.

“Кабінет Міністрів України продовжив до завершения осінньо-зимового періоду дію постанови від 5 червня 2019 р. № 483 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії», якою були встановлені тарифи на електроенергію для населення”, – йдеться в повідомленні Міненерго.

Отже, тарифи на електроенергію для побутових споживачів зберігаються на рівні 1,44 грн/кВт год – для домогосподарств, які споживають до 250 кВт год на місяць, та 1,68 грн/ кВт год, якщо місячний обсяг споживання становить понад 250 кВт год.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.