25 березня – 31-ша річниця з дня створення Служби безпеки України (відео)

Без рубрики

Сьогодні співробітників СБУ вітають з професійнтом святом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

25 березня 2023 року – 31-ша річниця з дня створення Служби безпеки України. Саме 25 березня 1992 року Верховна Рада України прийняла закон «Про Службу безпеки України», а особовий склад СБУ склав присягу на вірність народу.

«31-у річницю створення Служби безпеки України ми відзначаємо зі зброєю в руках, захищаючи найцінніше – свою Батьківщину. Та якщо рік тому першочерговою метою було стримати ворога, то сьогодні ми робимо все, аби пришвидшити звільнення рідної землі», – йдеться у заяві керівника Служби Василя Малюка.

До привітань приєднався і Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Він відзначив, що СБУ – це сила, яка захищає нашу державність від ворожої агентури, колаборантів, диверсантів та зрадників. Генерал відзначає, що Служба – це «потужна частина нашої великої єдиної армії, яка захищає національну державність»:

«Дорогі бойові побратими! Сьогодні у складі Сил оборони ви пліч-о-пліч зі Збройними силами героїчно виконуєте не тільки оперативно-бойові, а й бойові задачі, нищите ворога та техніку на всіх рубежах. Контртерористичні, антидиверсійні, контррозвідувальні та військові операції, які ви проводите — вже стали легендарними», – написав Головнокомандувач Збройних сил України  у Телеграмі.

Цікаво, що в мережі також з’явились курйозні меми-привітання та подяки від деяких одіозних публічних осіб, які раніше на собі перевірили як працює Служба Безпеки України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.