Медведєв почав лякати, що російська армія може піти на Львів

Війна, Новини, Політика

Заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв в інтерв’ю російським пропагандистам заявив, що для того, щоб досягти “цілей” у війні, російська армія може здійснити похід не лише на Київ, але й на Львів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українську правду.

“Тут не можна виключати нічого. Якщо до Києва треба дійти – значить, треба йти до Києва, якщо до Львова – значить, треба йти до Львова, для того щоб винищити цю заразу”.

За його словами, російське керівництво хоче досягти всіх “цілей” у війні проти України. Медведєв це називає “захистом” територій.

“У широкому сенсі цього слова (треба) створити санітарну смугу”, – сказав він.

Медведєв також повторив, що Росія воює не з Україною, а з НАТО.  “Скажу лише одне, те, що і так очевидно: Російська Федерація воює не з Україною… наша країна воює з 3,6-мільйонною армією НАТО”, – сказав він.

Що було раніше: Напередодні Медведєв брехав, що Україна – це частина Росії, а Захід недооцінив рішучість Кремля почати війну.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.