Сьогодні в Калуші поховають 35-річного захисника Олега Конопаду (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Чин похорону полеглого Героя Олега Конопади відбудеться в середу, 22 березня, о 14:00 від палацу культури «Мінерал».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

О 12:30 скорботний кортеж, що буде супроводжувати полеглого Героя Олега Конопаду, вирушить з Калуської ЦРЛ і рухатиметься містом за маршрутом:

  • вул. Івано-Франківська;
  • вул. Бандери;
  • вул. Грушевського;
  • вул. Винниченка;
  • проспект Лесі Українки;
  • бульвар Незалежності;
  • палац культури «Мінерал».

О 14:00 від ПК «Мінерал» розпочнеться чин похорону бійця. Відправа відбудеться у Соборі Святих Землі Української ПЦУ, йдеться в офіційній інформації.

Поховають Героя Олега Конопаду на Алеї Слави міського кладовища.

Мешканців громади просять віддати шану нашому Захисникові, який загинув за Україну і за кожного з нас.

Як повідомляли, на російсько-українській війні загинув 35-річний військовий з Калуша, старший сержант Олег Конопада. Загинув захисник під час виконання бойового завдання на Донеччині 17 березня.

Раніше йшлося, що в госпіталі від ран помер гранатометник Ігор Бернадинюк з Калуша.

Цими днями при виконанні бойових завдань загинуло ще двоє калушан:  Марат Дадабаєв та Ігор Панасенко. Також востаннє повернеться на рідну землю загиблий рік тому захисник Віталій Лучка.

Відтак, за уточненою інформацією, у Калуській громаді з 22 по 26 березня оголошені днями жалоби.

Відповідності до розпорядження міського голови скасовуються всі розважальні заходи, приспускаються Державні Прапори України з траурними стрічками на адміністративних будівлях підприємств, установ і організацій.

Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.