Радіаційний фон на Прикарпатті у межах норми

Новини, Суспільство

Результати гамма-фону в населених пунктах області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням наІвано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ.

Станом на 20.03.2023 показник радіаційного фону становить від 0,10 мкЗв/год до 0,12 мкЗв/год (що не перевищує природний радіаційний фон для Прикарпаття в межах 0,32 мкЗв/год)

Також спеціалістами Центру та відокремлених структурних підрозділів проводиться постійний моніторинг якості та безпечності води питної, що подається населенню.
На сьогодні не зафіксовано перевищень мікробіологічних та санітарно-хімічних показників. Вода відповідає вимогам Державних санітарних норм та правил «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» ДСанПіН 2.2.4-171-10

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.