Рада припинила депутатство Забродського: генерал-лейтенант повертається на військову службу

Війна, Новини, Політика

Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата “Європейскої солідарності” генерал-лейтенанта ЗСУ Михайла Забродського. За даними джерел УП, він може отримати посаду в Генштабі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на народнрнр депутата та члена фракції “Євросолідарності” Олексія Гончаренко у Telegram.

Відповідне рішення народні депутати підтримали – 307 голосами.

Гончаренко зазначив, що генерал-лейтенант повертається на військову службу.

За його словами, Забродського планують призначити заступником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про те, що Забродський вирішив скласти мандат, стало відомо 17 березня. За даними джерел УП, він може отримати посаду в Генштабі.

Михайло Забродський – генерал-лейтенант ЗСУ, народний депутат України 9 скликання від “Євросолідарності”. Командувач Десантно-штурмових військ (2015 – 2019), перший заступник керівника aнтитерористичного центру при СБУ і керівник aнтитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей (2017), герой України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.