Авдіївка може стати другим Бахмутом найближчим часом – Сили оборони (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Російські окупанти намагаються оточити Авдіївку Донецької області – найближчим часом ситуація може стати такою, як у Бахмуті.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на керівника об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку полковника Олексія Дмитрашківського в ефірі національного телемарафону.

“Ворог зараз постійно намагається оточити Авдіївку. Я згоден  з колегами з Британії, що Авдіївка може найближчим часом стати другим Бахмутом – це так і є. Однак хочу сказати, що не все так гаразд в російських підрозділах, які атакують на цьому напрямку.

За минулу добу ворог втратив близько трьох рот особового складу (на цьому напрямку – ред.)”.

За його словами, штурми Авдіївки є однотипними та передбачуваними – ворог атакує з однієї і тої ж “посадки”. В останні три дні окупанти використовують “останні резерви, які мають”.

@gudzinskiyrost #бахмут🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #авдіївкацеукраїна🇺🇦 #донецьк #донецькаобласть🇺🇦 #зеленський #зеленский #русские_зомби #маріупольцєукраїна🇺🇦 #путин #рашка ♬ Danger – SoundAudio

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.