Травмувалися 24 людини. Стали відомі подробиці ДТП на Коломийщині за участі двох рейсових автобусів (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Вранці 18 березня у селі Товмачик Коломийської громади, що на Івано-Франківщині, зіткнулися два рейсові автобуси. Внаслідок ДТП одна людина загинула, 24 — травмувалися.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку поліції в області.

Поліцейські встановили, що 56-річний водій автобуса Еталон, сполученням Коломия — Мукачево, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen, що курсує за маршрутом Ланчин — Коломия.

“23 пасажирів з обох транспортних засобів та 36-річного водія Volkswagen LT доставили до лікувальних закладів з різними ушкодженнями. Їм надають необхідну медичну допомогу”, — йдеться у дописі.

Травмувалися 24 людини. Стали відомі подробиці ДТП на Коломийщині за участі двох рейсових автобусів
Фото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області

Водія автобуса Еталон поліцейські перевірили на стан сп’яніння. Він — тверезий.

Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України.

Вранці 18 березня у Держслужбі з надзвичайних ситуацій в області повідомляли про одну загиблу та 14 травмованих внаслідок аварії.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.