“Рамштайн” обговорить нову допомогу Україні 15 березня

Війна, Новини, Політика

Нове засідання у форматі “Рамштайн” відбудеться у середу, 15 березня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міністра оборони Олексія Резнікова у Facebook, “Європейська правда”.

За словами міністра, у вівторок він з главою оборонного відомства Нідерландів Кайсою Оллонґрен відвідав Миколаївщину та Одещину, де обговорили “важливі питання в рамках підготовки до наступного засідання у форматі “Рамштайн”, яке відбудеться вже завтра, 15 березня”.

Напередодні майбутньої зустрічі у форматі “Рамштайн” Резніков поспілкувався телефоном з главою Пентагоном Ллойдом Остіном. Міністр повідомив, що обмінявся з американським колегою “думками про нашу співпрацю і шлях до перемоги”.

В лютому Резніков повідомляв, що наступне засідання “Рамштайну” найімовірніше відбудеться онлайн.

Про підсумки попереднього засідання контактної групи з питань озброєння України читайте у статті “Рамштайн” без літаків, але з надією: як союзники готуватимуть Україну до наступу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.