У Німеччині кавказький охоронець готелю побив військового ЗСУ, який зайшов у бар по формі, – той госпіталізований (відео+фото)

Війна, Кримінал, Новини, Політика

У німецькому місті Франкфурт-на-Майні охоронець готелю – кавказець – сильно побив українського військовослужбовця, що приїхав у Німеччину на реабілітацію після поранення і зайшов у готельний бар в формі ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Новинарню”.

Факт побиття українського військовослужбовця ЗСУ підтвердив генеральний консул України. За його словами, український військовик потрапив до шпиталю із поламаною щелепою та струсом мозку та потребує операції.

За інформацією з фейсбук-групи “Українці у Франкфурті-на-Майні“, конфлікт стався в готелі Roomers, а зловмисником був чеченець.

Генеральний консул України у Франкфурті Вадим Костюк у коментарі “Новинарні” підтвердив, що такий інцидент справді відбувся. Він запевнив, що консульство надасть потерпілому необхідну юридичну та іншу допомогу.

@gudzinskiyrost #франкфурт #ФРН #німеччина #германия #зсу #кавказець #кавказ #бахмут🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #рф #зеленський #війна #україна #зеленский #русские_зомби #русские_домой ♬ Change My Mind – Chris Alan Lee

“За нашою інформацією, у п’ятницю увечері наш військовий зайшов в уніформі у бар готелю після відвідання. Після кількох зауважень з боку персоналу та охорони готелю щодо невідповідності його дрескоду, відбулася мовна перепалка, а потім бійка після спроби з боку охорони (представник народів Кавказу) вивести нашого бійця.
Внаслідок бійки у нашого громадянина – перелом щелепи та струс мозку. Поліцією зафіксований цей факт”, – розповів генконсул.

За його словами, більш детальну інформацію поліція зможе надати з понеділка, а потерпілого чекає операція.

“Зранку у понеділок консульство допоможе нашому громадянину з перекладом при підготовці до операції на щелепі, яка планується на вівторок. Наступним кроком допоможемо з поданням заяви у поліцію та пошуком адвоката”, – додав Костюк.

Також консульство спробує отримати в поліції відеозаписи з бару, де стався інцидент.

Наразі консульство з’ясовує всі норми законодавства двох країн щодо носіння військової форми одягу українськими військовослужбовцями за кордоном та відвідання в ній подібних закладів.

За попередньою інформацією генконсула, в Німеччини для носіння військової форми поза службою необхідно отримати спеціальний дозвіл. Для іноземців вона дозволяється під час спільних навчань, проходження стажувань та в інших випадках, передбачених окремою двосторонньою угодою. Україна таку угоду не укладала.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.