П’ятеро травмованих у ДТП. В Івано-Франківську зіткнулися три автомобілі (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На вулиці Залізничній в Івано-Франківську увечері 11 березня зіткнулися три автомобілі. Внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці поліції області.

Три автомобілі — п'ятеро травмованих. На вихідних в Івано-Франківську сталася масштабна ДТП
Фото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області

За інформацією слідчих, які виїжджали на місце автопригоди, аварія сталася через 29-річного іванофранківця — водія автомобіля Mitsubishi Pajero. Чоловік, який за свідченням медиків, перебував у стані алкогольного сп’яніння, намагався обігнати інше авто і зіткнувся одразу з двома.

“Він виїхав на зустрічну смугу руху, опісля допустив зіткнення з автомобілями Acura, яким керував 48-річний житель обласного центру й рухався в попутному напрямку, та з Nissan, який їхав назустріч. За кермом останнього перебував 51-річний іванофранківець”, — повідомили поліцейські.

Три автомобілі — п'ятеро травмованих. На вихідних в Івано-Франківську сталася масштабна ДТП
Фото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися водії та двоє інших людей — 36-річний пасажир автомобіля Nissan та 17-річна пасажирка Acura. Усіх учасників аварії доправили до лікарні.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.