У промзоні Бахмута підрозділ прикордонників ліквідував групу “вагнерівців” (відео)

Війна, Новини, Політика

У промисловій зоні Бахмута група наземної розвідки українських прикордонників пішла у наступ і ліквідувала “вагнерівців”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Державну прикордонну службу.

“Для знищення осередку окупантів прикордонники завдали контрудару. Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до споруди. У прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів й ліквідувала вагнерівців”.

Прикордонники повідомляють, що їхній підрозділ провів позиційний бій з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств.

Напередодні українські оборонці витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу російські найманці закріпились в одному з цехів та накопичували сили.

Для знищення ворога прикордонники облаштували засідку.

“З настанням темряви на штурмовиків, які саме підходили на передову, чекав сюрприз. Снайпери-прикордонники знешкодили шість окупантів”, – ідеться у повідомленні прикордонної служби.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.