На Бахмутському напрямку загинув боєць з Прикарпаття Петро Гавяк

Війна, Новини, Політика

4 березня 2023 року на Бахмутському напрямку загинув військовослужбовець з Івано-Франківщини Петро Гавяк.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці Болехівської міськради.

Петро Гавяк народився у 1995 році у селі Тисова. У сім’ї був третьою наймолодшою дитиною. Після закінчення Тисівської школи у 2012 році чоловік вступив до Стрийського професійно-технічного училища, де навчався на коваля-електрозварника. 30 листопада 2019 року Петро Гавяк одружився та разом з дружиною проживав у Харкові.

“Петра призвали до лав Збройних сил України. Служив водієм-машиністом екскаватора відділення інженерної техніки батальйону матеріального забезпечення військової частини”, — ідеться у дописі.

Військовослужбовець загинув у селі Верхньокам’янське Бахмутського району під час бойового зіткнення з військовими підрозділами РФ.

“Тепер йому назавжди 27. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Немає слів, щоб втамувати їхній біль. Сумуємо і молимося разом із вами. Вічна слава і світла пам’ять нашому герою. Герої не вмирають!” — написали на сторінці Болехівської міськради.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.