Баскетболістки клубу “Франківськ-Прикарпаття” обіграли львівський “КIВС-СКІФ”

Новини, Суспільство

Жіночий баскетбольний клуб “Франківськ-Прикарпаття” з рахунком 102:52 переміг львівську команду “КIВС-СКІФ”. Матч провели 12 березня у межах жіночої Суперліги України з баскетболу. Його транслювали на YouТube-каналі Федерації баскетболу України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Франківські баскетболістки лідирували за підсумком першої чверті — 30:5. У наступній частині матчу львів’янкам вдалося здобути 10 очок, проте господарки продовжували перемагати — 47:15.

У третій чверті баскетболістки “КIВС-СКІФ” почали активніше атакувати кільце суперниць. Утім ні в цій частині матчу, ні в наступній львівській команді не вдалося обіграти “пантер”. Як підсумок: перемога команди “Франківськ-Прикарпаття” з відривом у півсотні очок — 102:52.

У підопічних Юрія Процюка — 55 підбирань та 11 втрат за матч. У вихованок Ірини Кленіної — 39 підбирань та 29 втрат. Найрезультативнішими у франківській команді були: захисниця Анастасія Шепелюк (20 очок) та форвардиня Анжеліка Ляшко (17 очок).

Для івано-франківської команди це — перший поєдинок у весняній частині національного чемпіонату 2022-2023 років. Спортсменки минулого тижня вибороли четверте місце у Європейській жіночій баскетбольній лізі.

За підсумками 18 зіграних матчів БК “Франківськ-Прикарпаття” перебуває на першій сходинці жіночої Суперліги України з баскетболу. Наступні матчі підопічні Юрія Процюка зіграють 17 та 18 березня проти “Київ-Баскету”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.