В Івано-Франківську розпочався турнір з таїландського боксу (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську 11 березня розпочався турнір з таїландського боксу “Кубок Карпат”. До участі зголосилися 60 учасників з різних регіонів України.

Про це кореспондентці Суспільного розповів головний секретар Івано-Франківської обласної федерації таїландського боксу Сергій Кондрат, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З його слів, в Івано-Франківськ приїхали команди з Рівного, Чернівців, Дніпра, Львова, Тернополя.

В Івано-Франківську розпочався турнір з тайландського боксу
Головний секретар Івано-Франківської обласної федерації таїландського боксу Сергій Кондрад. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Кожна вагова і вікова категорія мають свої сітки учасників. Тобто діти боксують у конкретних відрізках. Наприклад, вікова категорія 10-11 років і, відповідно, — вагова. Це все для того, щоб діти були в рівних умовах”, — пояснює Сергій Конрад.

Тренер з Дніпра Василь Ступарик привіз на турнір “Кубок Карпат” семеро своїх підопічних.

В Івано-Франківську розпочався турнір з тайландського боксу
Тренер Василь Ступарик. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Він розповів:

“Вдало відкрили турнір. Перший бій — і дострокова перемога. Нокаутом Костя Шпанько виграв. Зараз вже готуються хлопці до подальших двобоїв. Я так думаю, що всі повинні виграти. В нас тільки так. Хлопці налаштовані, як і я, на перемогу”.

Назар Тарасевич на турнірі представляє один зі спортивних клубів Івано-Франківська. Таїландським боксом хлопець займається недовго, та це, каже, не завадило йому перемогти суперника.

В Івано-Франківську розпочався турнір з тайландського боксу
Назар Тарасевич. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Я мав перед своїм поєдинком 15 хвилин, бо не знав, що його перенесли. Я на швидкоруч підготувався, вдягнувся, хвилинку поговорив з тренером, зібрався з думками й вийшов битися”, — розказує спортсмен.

Назар Тарасевич каже: суперник був гідним, має багато досвіду. Хоч була різниця в габаритах.

В Івано-Франківську розпочався турнір з тайландського боксу
Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Я думаю, це мені зіграло на руку, тому що я був трішки швидший за нього. Перший раунд потрібно завжди придивитися до суперника, спостерігати, що він робить, як він це робить. У другому раунді я виходжу боротися з певними змінами й планом на те, як виграти бій“, — говорить Назар Тарасевич.

Загалом участь у змаганнях беруть спортсмени семи команд віком від 10 до 18 років.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.