В Івано-Франківську рідним загиблих бійців, які захищали Маріуполь, передали державні нагороди (фото)

Війна, Новини, Суспільство

У Меморіальному сквері Івано-Франківська 9 березня 2023 року командування підрозділу Нацгвардії та представники місцевої влади передали державні нагороди рідним загиблих бійців, які захищали Маріуполь від військових РФ.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці 50 полку імені полковника Семена Височана НГУ, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

В Івано-Франківську рідним загиблих бійців, які захищали Маріуполь, передали державні нагороди
Фото: Facebook/50 Полк ім. полковника Семена Височана Нацгвардії України

Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив полеглих військовослужбовців орденом “За мужність” III ступеня. Відзнаки отримали рідні чотирьох бійців: старшого сержанта Юрія Лисоконя, солдатів Дмитра Коровкіна, Миколи Іванчука та Павла Петрушкіна.

В Івано-Франківську рідним загиблих бійців, які захищали Маріуполь, передали державні нагороди
Фото: Facebook/50 Полк ім. полковника Семена Височана Нацгвардії України

“Усі четверо військових загинули під час виконання бойового завдання з оборони міста Маріуполь Донецької області, отримавши поранення, несумісні з життям”, — йдеться у дописі.

Відзнаки вручили дружинам та матерям загиблих військовослужбовців. Після цього в пам’ять про загиблих воїнів відправили поминальну панахиду.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.