На Прикарпатті заочно засудили іноземця за хабар поліцейському

Кримінал, Новини, Суспільство

Косівська окружна прокуратура, у порядку спеціального судового розгляду, підтримала публічне обвинувачення стосовно громадянина Грузії за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.3 ст.369 КК України).

Про це  інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Йому призначено покарання – 4 роки позбавлення волі.

Прокурори у суді довели, що у жовтні 2017 року громадянин Грузії, з метою вирішення питання про повернення належного йому арештованого автомобіля надав начальнику Косівського відділу поліції 300 доларів США неправомірної вигоди.

Після вчинення кримінального правопорушення іноземець покинув територію України. Строк відбуття покарання почне рахуватися з моменту фактичного затримання.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.